LÄHES 100% KOTIMAINEN KOIRANRUOKA

RAAKA-AINEEMME

Alkuperällä on merkitystä Pohjoismaista puhtautta ja laadukasta lihaa

Raaka-aineiden suhteen meillä on taipumus olla hyvin valikoivia. Raaka-aineet muodostavat tuotteidemme perustan, mutta ne ovat myös bisneksemme sydän. Olemme ylpeitä, että voimme työskennellä monien laadukkaiden tuottajien kanssa. Näin voimme yhdessä varmistaa, että koirasi saa vain kaikkein luonnollisinta koiranruokaa. Tutustu tuotteisiimme tästä.

Raaka aineidemme MUSH

pexels grizzlybear

Parasta KOTIMAISTA KOIRANRUOKAA – Pääosin Suomalaista Lihaa

Hyödynnämme tuotteissamme pääosin suomalaista lihaa. Tuotteidemme kysynnän kasvaessa sekä pyrkimyksissämme tuotantomme kestävyyteen, olemme kuitenkin päättäneet hankkia pienen määrän raaka-aineita myös tarkkaan valikoiduilta tuottajilta Ruotsista ja Norjasta. Näin vaikutuksemme lihatuotannon skaalaan on minimoitu (valtaosa raaka-aineistamme nimittäin tulee ihmisten lihatuotannon sivutuotteena), mutta elintarviketurvallisuuden taso on yhä yhtä korkea.

Pohjoismaiden Edut Raaka-aineiden Hankinnassa

Näiden raaka-aineiden hyödyntämisessä on monia etuja. Suomi, Ruotsi ja Norja noudattavat tarkasti EU:n sekä maakohtaisia lainsäädännöllisiä vaatimuksia. Pohjoismainen maaperä on kansainvälisillä standardeilla puhdasta. Viljelykierron ja pakkastalvien ansiosta torjunta-aineiden käyttö on vähäisempää kuin monissa muissa teollistuneissa maissa, ja niiden käyttöä valvotaan. Tuotantoeläimiä lääkitään vain silloin kun siihen on todellista tarvetta, kuten sairauksien hoidossa.

Tukemalla Kotimaista Tuotantoa

Aina kun valitset ostoskoriisi kotimaisia tuotteita (itsellesi tai lemmikillesi), olivat ne sitten raakaa tai kuivattua (esimerkiksi Vainu-sarjaa), tuet kotimaista tuotantoa ja osaamista. Suomi on hienosti pystynyt linjaamaan ruokatuotannon periaatteensa maailmanlaajuisen One Health-konseptin kanssa, jolla varmistamme, että panostamme myös tulevaisuudessa antibioottien vähäiseen käyttöön, puhtaan maaperämme suojeluun ja yleisesti ympäristömme ja eläinten terveyteen.

Ylpeydellä MUSHin Laadusta ja Vaikutuksesta

Me MUSHilla olemme ylpeitä osaamisestamme, hienoista raaka-aineistamme ja niiden käsittelystä. Kaikista eniten ylpeitä olemme kuitenkin niistä kymmenistä tuhansista kissoista ja koirista ympäri Pohjoismaita, joiden elämänlaatua olemme voineet tuotteillamme parantaa!

Tutustu tuotteisiimme tarkemmin tästä.

Group
KANANMUNAT

Kananmunat ovat Suomesta.

Group
HIRVI

Hirvenliha on peräisin Suomesta ja Ruotsista, jossa hirvet kulkevat vapaasti metsissä ja syövät luonnonmukaista ruokaa.

Group
SIKA

Sen lisäksi, että täytämme suomalaisen lihatuotannon korkeat kansalliset standardit, käyttämämme sianliha tulee Snellmanin omilta suomalaisilta perhetiloilta. Näillä tiloilla eläinten hyvinvointia seurataan tarkasti: sekä eläinlääkäri että valvova viranomainen vierailevat tiloilla useita kertoja vuodessa. Tiukkojen säännösten ansiosta koirille ja kissoille erittäin vaarallista Aujeszkyn tautia ei esiinny lainkaan suomalaisilla sioilla. Sianlihamme on aina helppo jäljittää, ja se toimitetaan meille tuoreena joka päivä.

Group
KASVIKSET

Käytämme vain elintarviketurvallisuusvaatimukset täyttäviä raaka-aineita. Jotkut vihannekset ovat elintarviketeollisuuden sivutuotteita, joten voimme auttaa vähentämään ruokahävikkiä. Vihannekset tulevat Euroopasta ja mahdollisuuksien mukaan Suomesta.

Group
KALKKUNA

Kalkkuna tulee pääosin Suomesta. Kalkkunalihan hankinnassa seuraamme tiukkoja laatuohjeita, jotka täyttävät EU:n ja Suomen lakivaatimukset. Osan kalkkunalihasta hankimme Ruotsista, jossa on Suomen tavoin tiukat laatu- ja lihantuotannon ohjeet.

Group
KANA

Kana tulee pääosin Suomesta ja osa Ruotsista. Kanan osalta noudatamme maiden tiukkoja laatuohjeita, jotka ylittävät EU:n lakivaatimukset.

Group
LAMMAS

Lampaanliha hankitaan pääosin suomalaisilta lähitiloilta. Suosimalla kotimaista tuotantoa, varmistamme, että eläinten hyvinvointia seurataan korkeilla standardeilla ja liha on aina poikkeuksellisen laadukasta. Osa lampaanlihasta tulee norjalaisilta tuottajilta, jotka noudattavat EU:n lakisääteisiä vaatimuksia, sekä Norjan omia tiukkoja lainvaatimuksia lihantuotannossa ja karjanhoidossa. Lisäksi pieni osa lampaanlihasta tulee myös valituilta tuottajilta Islannista.

Group
LOHI

Käyttämämme lohi tulee Norjasta ja osa Suomesta. Kalat toimitetaan tehtaallemme tuoreena paikalliselta toimittajalta. Myös kalan kohdalla noudatamme asianmukaisia elintarvikkeiden turvallisuutta koskevia lainsäädännöllisiä vaatimuksia.

Group
NAUTA

Naudanlihamme tulee pääosin suomalaisilta perhetiloilta emoyhtiömme Snellmanin kautta. Naudanliha toimitetaan tuoreena Snellmanin lihanjalostukseen, joka sijaitsee MUSH-tehtaan läheisyydessä. Voimme vakuuttaa, että Suomen lihantuotannon korkeat kansalliset vaatimukset täyttyvät ja eläinten terveysohjelman korkeita vaatimuksia noudatetaan. Eläinlääkäri- ja neuvontakäyntejä järjestetään tiloilla useita kertoja vuodessa. Saamme myös osan naudanlihasta Ruotsin tiloilta, jotka noudattavat Ruotsin tiukkoja lihantuotanto- ja karjankasvatuslakeja.

Group
ÖLJY

Öljyt joita käytämme tuotteissamme tulevat Suomesta (kamelinaöljy), Saksasta (auringonkukkaöljy), Islannista (villi kalaöljy) ja Espanjasta (extra-neitsytoliiviöljy). Tuotteen ainesosaluettelossa on eritelty, mitä öljyä tuote sisältää.

Group
PORO

Aitaukset eivät ole poroillemme tuttuja, sillä ne kävelevät Lapissa vapaina ja syövät luonnonantimia. Lihantuottajamme seuraavat eläinsuojelulakeja, suojaavat porot tarpeettomalta kärsimykseltä sekä varmistavat näille luonnolliset elinolot.