INFORMATION OM MUSH

Naturlig föda ända sedan år 2004

MUSH är ett finländskt familjeföretag som sedan år 2004 har sett till att husdjur fått glädjas över naturlig föda. År 2011 blev företaget en del av den ansedda Snellman-koncernen. Vår omsättning år 2023 var ca. 20 miljoner euro, och vi har över 70 hängivna medarbetare som dagligen arbetar för att främja husdjurens välfärd. Vi har utvidgat vår verksamhet till Sverige, närmare bestämt Nässjö kommun, samt till Norge och Tyskland. Våra produkter säljs i många länder där de når allt fler husdjur.

Other matilda holmberg HIGHRES

mush in the

Företagskultur och historia

Vår historia sträcker sig tillbaka till 1980-talet då vi drömde om att utfodra hundar med naturlig föda. I början var vi ett litet familjeföretag som trodde starkt på vår vision, även när andra tvivlade. Vi har arbetat hårt för att förverkliga den här visionen och har uppnått viktiga milstolpar på färden.

En fabrik mitt i det finländska landskapet

Vår fabrik finns i Finland, den är belägen mitt i Jakobstads vackra jordbrukslandskap. Den här idylliska omgivningen speglar sig även i vårt varumärke och våra produkter. Vår arbetskultur sporrar till en positiv attityd och samarbete, vilket våra högklassiga produkter är resultatet av.

Vill du veta mer om MUSH?
koiran raakaruokinta helposti Mush
Vill du veta varför råfoder är nyckeln till ditt husdjurs hälsa?

Pionjär inom råutfodring

MUSH är en föregångare inom råutfodring i Finland. Vi är övertygade om att rått kött, inälvor och ben är den bästa födan för husdjur. Den naturliga födan gör dem livskraftiga, starka och friska. Vi har ett starkt engagemang för forskning och produktutveckling som alltid bygger på de senaste vetenskapliga forskningsrönen.

Störst i Norden med finländska råvaror

I MUSH-produkter används i huvudsak finländska råvaror. Vårt nöt-, svin-, kalkon- och kycklingkött är finländskt och vårt renkött kommer direkt från Lappland. En liten mängd av vårt kyckling- och lammkött kommer från Sverige och laxen från Norge. Vi är Nordens största tillverkare av råfoder.

Samarbete och innovationer

Arbetskulturen vid vår fabrik uppmuntrar till en positiv attityd och samarbete. Vi är starkt fokuserade på att utveckla produkter, och i utvecklingen beaktar vi alltid de senaste vetenskapliga forskningsrönen. Den här passionen återspeglas av våra produkters kvalitet och av de välmående husdjuren.

slow feed cooling matskal mush merch