VAINU Kycklinggodbitar

MUSH VAINU® Kycklinggodbitar är en av våra mest populära godbitar. De slantformade kycklinggodbitarna är tillverkade av finländskt kycklingkött och lämpar sig för många olika ändamål. Bitarna är enkla att bryta i mindre bitar för att bättre passa katters och små hundars munnar.

VAINU-SERIEN BESTÅR AV TOLV LÄCKRA OCH HÄLSOSAMMA ALTERNATIV för alla storlekar av käkar och läckergommar i alla skeden av livet. Genom att variera mellan de olika produkterna är matstunderna och belöningen alltid intressanta. VAINU-produkterna lämpar sig för katter och hundar som tidsfördriv, färdkost till exempel på utställningsresor eller för att komplettera annan kost, för belöning, aktivering eller för att lyxa till det. VAINU-serien är fri från spannmål och innehåller inga mögelbekämpningsmedel.

Innehåller 50,3 % protein och 39,3 % fett

Fås i förpackningar på 150 g

Ingredienser

Finskt kycklingkött.

Artikelnr: 50739 Kategorier: , , , , Etiketter: , , ,

Naturlig kattmat där kött är kött

Vi på MUSH tror att varje katt förtjänar den bästa näringen – mat som är tillagad med kärlek av nordiska råvaror. Vår huvudingrediens är alltid färskt kött, eftersom vi vill att din katt ska få precis det den behöver för att må bra.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”VAINU Kycklinggodbitar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

HITTA DIN NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE