Hellä® Kyckling

Hellä Kyckling är en fettsnål, funktionell superföda och ett helfoder. De fermenterade grönsakerna innehåller en brokig skara av mjölksyrebakterier som är viktiga för att tarmkanalen ska må bra och den högklassiga blandningen av omega-3 fiskolja och olivolja stöder hundens kognitiva funktioner, och finns med för att även pälsen, hyn och hjärtat ska må bra. Produkten innehåller en förblandning av vitaminer och spårämnen som noggrant sammanställts av olika örter och som främjar hundens allmänna välmående.

Hellä Kyckling är ett självklart val för hundar som återhämtar sig från en sjukdom, rehabiliteras eller behöver få kontroll över vikten. Det faktum att fodret är benfritt och har en singulär proteinkälla gör Hellä Kyckling till ett alternativ även för hundar med allergi eller känslig mage.

Fås i förpackningar på 1 kg och 3 kg

Ingredienser

Kyckling 90 % (kött, bröstben, lever, hjärta), fermenterade grönsaker 5,8 % (vatten, kål, morot, rödbeta, lactobacillus fermentum, lactobacillus plantarum), vitamin- och spårämnesblandning 2 % (äggskal, linfrön, maltmjöl, tång, bryggerijäst, mjölkört, maskros, björkblad, brännässla, morotsflingor), vildfisk-olivolja 1,2 %, ägg 1 %.

Näringsvärden / 100g
Energi (kJ/kcal):
690 / 165
Protein (g):
15,4
Fett (g):
10,8
Kalcium:
0,35
Fosfor:
0,3
Fukt:
70,0
Råaska:
1,9
Fiber:
1,0
Artikelnr: 50251 Kategorier: , , Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Naturlig hundmat där kött är kött

Vi på MUSH tror att varje hund förtjänar den bästa näringen – mat som är tillagad med kärlek av nordiska råvaror. Vår huvudingrediens är alltid färskt kött, eftersom vi vill att din hund ska få precis det den behöver för att må bra.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hellä® Kyckling”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

HITTA DIN NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE