Vaisto® Puppy Ljuslila

(1 kundrecension)

Vaisto Puppy® Ljuslila (gris-kyckling-kalkon) uppfyller valpens alla näringsmässiga behov med naturliga ingredienser och helt utan tillsats- och utfyllnadsämnen. Puppy Ljuslila ser till att familjens minsting är välnärd även under de mest intensiva tillväxtperioderna, och belastar inte den känsliga kroppen med något som hunddjur inte skulle äta i naturen.

Vaisto-produkterna är helt fria från tillsatsämnen, alla näringsämnen som behövs kommer från de förstklassiga, huvudsakligen finländska råvarorna och av den här orsaken har vi inte ens tillsatt vitaminer! Råvarorna har också processats så lite som möjligt, de levereras till oss, vi mal, blandar och fryser in dem. Mer behöver de inte behandlas.

Innehåller 10 % ben och 5 % lever

Fås i förpackningar på 800 g och 10 kg

Ingredienser

Gris 38 % (kött, lever, ben, hjärta, lungor, brosk), kyckling 36 % (kött, bröstben, hjärta, ben, skinn, brosk), kalkon 18 % (kött, ben, brosk), grönsaker och oljor 8 % (spenat, broccoli, bladgrönsaker, kallpressad solrosolja), ägg < 1 %. Leverinnehåll 5 %.

Näringsvärden / 100g
Energi (kJ/kcal):
876 / 209
Protein (g):
14.3
Fett (g):
16.4
Kalcium:
1.3
Fosfor:
0.8
Fukt:
64.4
Råaska:
3.3
Fiber:
1.2
Foderanvisning

En valp äter ca 5-10 % av sin nuvarande kroppsvikt medan den växer, fördelat på 2-4 måltider per dag. En valp kring 8 veckor äter ca 10 % fördelat på 4 måltider, och sen sjunker procenten vartefter den växer. Håll koll på hull och energi hos din valp: den ska verka mätt och glad, och ska ha en tydlig midja. Det är bra att hålla valpen slank under tiden som den växer så inte lederna belastas i onödan. Så länge som din hund växer på höjden rekommenderar vi att du ger den MUSH Vaisto Puppy.

I tabellerna har vi sammanställt genomsnittlig mängd mat för valpar i olika åldrar och raser. Kom ihåg att det bara är en ungefärlig mängd mat, så det som passar just din valp kan avvika från tabellen.Följ med hur valpen växer och håll den pigg, glad och slank – anpassa mängden foder därefter.

Artikelnr: 50312 Kategorier: , , Etiketter: , , , , , , , ,

Naturlig hundmat där kött är kött

Vi på MUSH tror att varje hund förtjänar den bästa näringen – mat som är tillagad med kärlek av nordiska råvaror. Vår huvudingrediens är alltid färskt kött, eftersom vi vill att din hund ska få precis det den behöver för att må bra.

1 recension av Vaisto® Puppy Ljuslila

  1. Malin

    Mina 3 senaste hundar har ätit MUSH från senast 8 veckors ålder och har inte haft några problem med mage eller aptit.
    Jag har gett Mush i över 10 år och ser det som självklart även för framtida valpar!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

HITTA DIN NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE