Vaisto® Wild

Vaisto Wild® (reinsdyr-lam-elg) er et banebrytende produkt laget av kun de reneste råvarene man kan få. Frittgående dyr er ikke bare et etisk, men også et sunt valg, naturligvis på grunn av sine utmerkede næringsverdier. Dette er et strålende alternativ for hunder med allergi! Wild inneholder også tyttebær!

Vaisto-produktene er helt fri for tilsetningsstoffer og alle de nødvendige næringsstoffene kommer fra førsteklasses og i første rekke finske råvarer. Derfor er de ikke tilsatt vitaminer engang! Råvarene er også så lite prosessert som mulig; De leveres til oss, males opp, blandes og fryses ned. Annen håndtering trenges ikke.

Inneholder 7 % bein og 6 % lever

Fås i pakninger på 800 g og 3 kg

Ingredienser

Reinsdyr 38 % (kjøtt, mage, lunge, bein, lever, brusk), sau 36 % (kjøtt, lunge, mage, lever, bein, brusk), elg 21 % (kjøtt, fett, lunge, bein), grønnsaker, bær og oljer 5 % (broccoli, tyttebær, kaldpresset solsikkeolje).

Næringsverdier / 100g
Energi (kJ/kcal):
989 / 236
Protein (g):
16,1
Fett (g):
17,9
Kalcium:
0,9
Fosfor:
0,6
Fukt:
60
Råaske:
3
Fiber:
2,8
Kategorier: , , Stikkord: , , , , , , , , ,

Naturlig hundemat der kjøtt er kjøtt

Vi i MUSH mener at hver hund fortjener den beste næringen – mat som er laget med kjærlighet av nordiske råvarer. Vår hovedingrediens er alltid ferskt kjøtt, fordi vi vil at hunden din skal få akkurat det den trenger for å ha det bra.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Vaisto® Wild”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

FINN DIN NÆRMESTE FORHANDLER