OPPLSYNINGER OM MUSH

Naturlig ernæring helt fra 2004

MUSH er en finsk familiebedrift, som har tatt gleden av naturlig ernæring inn i matingen av kjæledyr helt fra 2004. I 2011 ble bedriften en del av det verdsatte Snellman-konsernet. I 2023 hadde vi en omsetning på 20 millioner euro, og vi har over 70 engasjerte medarbeidere som fremmer kjæledyrenes velvære hver eneste dag. I tillegg til i Finland har virksomheten vår utvidet seg til Sverige, nærmere sagt Nässjö kommune, samt til Norge og Tyskland. Produktene våre selges i flere land, hvor de når flere og flere kjæledyr.

Other matilda holmberg HIGHRES

mush in the

Bedriftskultur og historie

Bedriftens historiske røtter går helt tilbake til 1980-tallet, da vi drømte om mating av hunder med naturlig mat. I begynnelsen var vi en liten familiebedrift med sterk tro på visjonen sin – også når ingen andre hadde det. Vi har arbeidet hardt for å gjennomføre denne visjonen, og vi har oppnådd viktige milepæler underveis.

En fabrikk midt i et finsk bondelandskap

Fabrikken vår ligger midt i det vakre bondelandskapet i Jakobstad i Finland. Dette idylliske miljøet gjenspeiler seg også både i varemerket og produktene våre. Jobbkulturen vår inspirerer til positiv innstilling og samarbeid, noe som kommer frem i den høye kvaliteten på produktene våre.

Vil du vite mer om MUSH?
koiran raakaruokinta helposti Mush
Vil du vite hvorfor råfôr er nøkkelen til kjæledyrets helse?

Pionerer i råfôring

MUSH er en pioner innen råfôring i Finland. Vi tror at rått kjøtt og råe innvoller og bein er den beste ernæringen for kjæledyr. Denne naturlige kosten holder dem livskraftige, sterke og friske. Vi har engasjert oss sterkt i forskning og produktutvikling og benytter oss alltid av den aller siste vitenskapelige forskningsdata.

Nordens største med finske råvarer

I MUSH-produktene bruker vi i hovedsak finske råvarer. Oksene, grisene, kalkunene og kyllingene våre er alle finske, og reinsdyrene våre kommer direkte fra Lappland. En liten mengde kyllinger og sauer kommer fra Sverige og laksen fra Norge. Vi er Nordens største råfôrprodusent.

Samarbeid og innovasjon

Jobbkulturen på fabrikken vår inspirerer til en positiv innstilling og samarbeid. Vi har konsentrert oss sterkt på utviklingen av produktene, og vi tar alltid hensyn til siste vitenskapelige forskingsdata i produktutviklingen. Denne lidenskapen kommer frem både i kvaliteten på produktene og i kjæledyrenes velvære.

slow feed cooling matskal mush merch