HVORF0R MUSH?

Tilbage til rødderne – det er kernen i MUSH.

Dit kæledyr fortjener føde, som ligger så tæt op ad dets naturlige kost som muligt. MUSH tilbyder råfoder, som er fremstillet af rene råvarer uden tilsætningsstoffer. Produktionen foregår i Jakobstad, som ligger i Österbotten. Vi bruger ikke korn eller noget, som er tvivlsomt. MUSH er valget for dem, som gerne vil give deres kæledyr den bedst mulige føde uden at gå på kompromis. Prøv MUSH og opdag selv forskellen – et friskere og lykkeligere kæledyr venter!

VORES HISTORIE

Oprindeligt åd hunde råt kød, ben indmad, grøntsager og frugt.

For nogle årtier siden begyndte vi mennesker at fodre vores hunde også med korn. I dag har de vænnet sig delvist til det, men det er ikke den føde, der er naturlig for dem.

Miljobild Vaisto Bla 800g

Nogle gange er livet bare for hektisk, og mange ting kan forekomme meningsløse. Vi spørger os selv: Hvordan kunne det blive sådan? I verden findes der trods alt stadig steder hvor livets gang er en smule langsommere, hvor traditioner fortsat lever, og hvor visdom  formidles videre til kommende generationer.

Det hunde- og kattefoder, som vi fremstiller, kommer fra et sådant sted. Vi har siden 1980’erne fremstillet naturlig hundemad af rene råvarer i den lille by Jakobstad i Österbotten. Vi ønsker at tilbyde et alternativ til de katte- og hundeejere, som gerne vil fodre deres kæledyr på en måde, der går imod strømmen – med foder som er af høj kvalitet, rent, naturligt og uden tilsætnings- eller fyldstoffer.

Vi bruger ikke korn i vores MUSH-produkter. Du kan være sikker på, at vores produkter heller ikke indeholder tilsætnings- eller konserveringsmidler. MUSH er valget for dem, som gerne vil give deres kæledyr den bedst mulige føde uden at gå på kompromis. Flere oplysninger om vores råvarer finder du her, oplysninger om vores råvareproducenter og fremstillingen af vores produkter finder du her. Hvis du er interesseret i at begynde at råfodre, men er usikker på, hvordan det foregår, hjælper vi gerne!

pexels polina tankilevitch
Vil du vide, hvordan vi udvælger vores råvarer, og hvor de kommer fra?
08 mush bites are weighed for
Lær mere om, hvordan vores produkter fremstilles.

VORES PRINCIPPER

Hvad betyder det at tilbyde kæledyr den bedst mulige føde? For MUSH indebærer det, at vi forpligter os til standarder af høj kvalitet og til naturlige ingredienser. Læs mere om, hvordan åbenhed, naturlighed, råfrysning og fuldgyldighed udgør hjørnestenene i MUSH, og hvordan de direkte påvirker, hvordan din hund har det. Vi tilbyder ikke bare foder – vi tilbyder en livsstil:

Group
VI SIGER JA TIL ÅBENHED

Vi stiller høje kvalitetskrav til vores produkter og kræver det samme af vores underleverandører. Fødens oprindelse har betydning, og derfor sørger vi for, at så stor en del som muligt af vores råvarer kommer fra pålidelige lokale producenter. Af den årsag ved vi, hvor vores produkter kommer fra!

Group
VI SIGER JA TIL NATURLIGHED

Vi er overbevist om, at råt kød, ben og indmad er den mest artstypiske føde til hunde og katte. I hunde- og kattefoder fra MUSH findes der hverken tilsætnings- eller konserveringsmidler, eller korn.

Group
VI SIGER JA TIL RÅFRYSNING

Vi fryser vores råfrosne produkter ferske – derfor har de undergået minimal behandling. Derved kan vi sikre, at alle naturlige næringsstoffer bevares så godt som muligt i vores produkter.

Group
VI SIGER JA TIL FULDGYLDIGHED

Hvert måltid Vaisto og Hellä består af en velafstemt mængde råt kød, ben, indmad og grøntsager. Vaisto og Hellä -foderet indeholder alt det, som din hund eller kat har brug for. Det har aldrig været så enkelt at fodre dit kæledyr med råfoder.