TIL FORHANDLERE

Ønsker du at give dine kunder den bedst mulige service og information? Netbutikken indeholder alt det, du har brug for til at støtte dig i dit salg. Her findes der undervisningsmateriale, markedsføringsværktøjer og aktuelle nyheder.

På vores websted har vi samlet omfattende information om råfodring, så du kan give dine kunder disse nyttige oplysninger og tips og dermed hjælpe dem med at træffe de bedste beslutninger omkring fodringen af deres kæledyr. Brug også det færdige salgsmateriale, som f.eks. produktbrochurer og plakater på vores netbutik som støtte i dit salg.


Hold dig opdateret om de seneste nyheder og kampagner. De seneste meddelelser og tilbud, som du kan bruge i din egen forretning, finder du her. I vores netbutik finder du også en mediebank, hvor du kan downloade logoer, produktbilleder og andet visuelt materiale. Du kan ved hjælp af disse skabe professionelt og attraktivt materiale til markedsføring.

Har du lyst, kan du få mere at vide om varemærket MUSH. Du lærer vores virksomheds holdninger, mission og historie at kende, og du kan dele med dine kunder for at øge deres tillid til vores produkter.

Vores kundetjeneste er altid klar til at hjælpe

Har du spørgsmål om bestillinger, gavekort eller opdrætterklubben? Vil du give respons eller sende en reklamation? Vi hjælper dig! Vores kontaktoplysninger og nærmere anvisninger til, hvordan du kommer i forbindelse med os, finder du her.

MUSH Vaisto 2016 fiilis 267
Find tips til vellykket konceptplanlægning
Mask Group 2@2x 1

Bliv MUSH-sælger

Arbejder du for en MUSH-forhandler, og bruger du gerne Vaisto-produkter? Vil du have mere at vide om råfodring og betjene dine kunder endnu bedre?

Hvordan bliver jeg MUSH-sælger?

  1. Tilmeld din arbejdsplads til Bonuscard-systemet her.
  2. Log ind på Bonuscard-systemet og send en e-mail til adressen bonuscard@mushbarf.fi for at tilføje rabatkoden tll din profil.

BAS09211

Hvad er Bonuscard?

Bonuscard er et digitalt bonuskortsystem, hvor du kan samle fordele og rabatter på ét og samme sted. Det gør det lettere at registrere indkøb, følge op på din indkøbshistorik og få rabat uden særskilte kort. Download mobilappen Bonuscard i din appbutik.

Tag kontakt

Har du spørgsmål til konceptet MUSH-sælger eller Bonuscard-systemet, kan du kontakte bonuscard@mushbarf.fi.

Hold øje

Sørg for, at din arbejdsplads har tilmeldt sig konceptet MUSH-sælger, inden du gør brug af rabatten.

Billedbank og kampagner

Billedbank

Du er velkommen til at gøre brug af billedbanken for MUSH-sælgere! Her finder du et bredt sortiment af billeder og grafisk materiale, som du kan downloade og bruge i dit markedsføringsmateriale.

Kampagner


Hold dig opdateret om vores seneste kampagner. Vi sender oplysninger om kampagner pr. e-mail til vores forhandlere. Tag kontakt til os, hvis du gerne vil arrangere et event i din egen forretning eller har spørgsmål om vores kampagner!

Uanset, hvad dit spørgsmål drejer sig om, kan du altid kontakte os på adressen tilaus@mushbarf.fi